Nyaralóház / Anglersee Derito

Fekvés:
Tata, Vértesszőlős. A modern berendezett nyaralóház (fa-, építési év 2014) nyaralóház-övezetben, nyaralótelepen, vízpartnál, nyugodt és napos fekvéssel található. Az épülethez vezető út egy mellékutcán keresztül (kavics vagy murva, hosszúság 500 méter). Parkolási lehetőség a kipakolás erejéig a faház mellett,utána a halőrház (büfénél) kb 150 m . Bevásárlás 2km, Étterem 2km, Városközpont 2km.

Felszereltség:
A nyaralóház egy horgásztó partján található. A tulajdonos nem lakik a házban. A következő szolgáltatások állnak rendelkezésre egyedüli használatra: bogrács használat mellette 6 személyes fa pad asztallal. A faház a horgász stégen helyezkedik el. A horgász engedélyek megvásárolhatóak a helyszínen a halőr házban ( büfében)

Berendezés:
A faház 2 szintje kb 40nm az emeleten 2 hálószoba 3-3 ággyal . Elektromos fűtés. Bejárat a nappaliba. Földszint: Nappali kicsi kihúzható heverő, étkező (4 férőhely) és televízió. Amerikai konyha, gáztűzhely, sütő, hűtőszekrény (fagyasztó) mikrohullámú sütő és kávéfőző, fürdő, zuhanyzó, 1 mosdó, WC, ablak .

Bővebb információ és horgászjegy árak: deritoto.hu

A faház bérleti díja: 12.000ft/ nap ( max 6 személy)
18.év felett 400-ft / nap / fő idegenforgalmi adó fizetendő!
A faházba érkezéskor a kaució fizetendő, amely a távozáskor vissza jár. 20.000.- Ft vagy /70 euro /